-
RSS

Nye indlæg

CLASSIC ORGANIC
drevet af

our blog / vores blog

CLASSIC ORGANIC

FRA 1/1 2017 HAR VI UDVIDET VORES CLASSIC SERIE TIL CLASSIC ORGANIC.
DETTE ER I AL SIN ENKELTHED PGA. AT VI DE FLESTE INGREDIENSER VI ANVENDER ER ØKOLOGISKE (ORGANIC) OG DE FÅ DER IKKE ER DET ER GODKENDT TIL ANVENDELSE I PRODUKTIONEN AF DE FORSKELLIGE ØKOLOGISKE ORGANISATIONER.


4 kommentarer til CLASSIC ORGANIC:

Kommentar RSS
Lise Ribergård on 23. juni 2017 12:16
Jeg var nødt til at opgive mit første forsøg med Rasul, da det tog MEGET lang tid, før den våde klump ler kunne bruges. I 2. omgang har jeg derfor pulveriseret det i en lille "grinder", men kunne godt tænke mig at spørge, om det er noget, Ronnie kunne tænke sig at gøre for mig. Jeg kan ikke bare bruge shampoos, da mine øjne reagerer kraftigt på konserveringsmidler. Med venlig hilsen, Lise
Besvar kommentar


vigrx on 30. december 2017 18:30
Great job!
Besvar kommentar


vigrx on 30. december 2017 20:54
Great job!
Besvar kommentar


vigrx on 30. december 2017 21:01
Great job!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment